Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Caciocavallo Dolce je mladý a sladký sýr z Apulie, vyrobený z vysoce kvalitního mléka a zrající 40 dní. Tento sýr se vyznačuje jemnou chutí a měkkou konzistencí, což ho činí ideálním pro konzumaci samostatně nebo jako součást sýrového talíře. Caciocavallo dolce je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Pro kávu s kulatou chutí, silnou vůní a příjemně dlouhotrvající chutí. Klasický produkt pro všechny.
Dostupné v:
250g mleté pro moka a espresso bar,
500g mleté pro moka a espresso bar,
500g a 1kg v zrnech.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.